حمل و نقل کشور به سامانه تردد شمار ایران ساخت مجهز می گردد

به گزارش همه ایده های جدید ، یک شرکت دانش بنیان توانسته با به کار گیری دانش و فناوری بومی به فراوری سامانه ترددشمار دست یافته و کشور را از ورود این تجهیز بی احتیاج کند.

حمل و نقل کشور به سامانه تردد شمار ایران ساخت مجهز می گردد

به گزارش گروه فناوری همه ایده های جدید به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سامانه ترددشماری برای مدیریت بهتر راه ها استفاده می گردد. این سیستم، پله زیرین حمل و نقل هوشمند محسوب می گردد، زیرا نهاد های دولتی و غیردولتی، با داشتن آمار ها و گزارش های مربوط به تردد شمار، می توانند از سایر روش ها برای هوشمند سازی سامانه های ترابری استفاده نمایند.

این سامانه اطلاعاتی مانند تعداد خودرو های عبوری، میانگین، بیشترین و کمترین سرعت وسایل نقلیه، فواصل میان خودرو ها و در حالت های خاص دسته بندی وسایل نقلیه به کلاس های مختلف را به کاربر ارائه می دهد.

یک شرکت دانش بنیان توانسته با به کار گیری دانش و فناوری بومی به فراوری این محصول برسد و کشور را از ورود این تجهیز بی احتیاج کند.

بهزاد قیومی مدیرعامل شرکت دانش بنیان روشان طلوع شرق درباره محصول تردد شمار تصویری خودرو گفت: در غالب تردد شمار تصویری های تصویری در هر لاین، دو یا سه حلقه مجازی منطبق بر محل فرضی حلقه های القایی در نظر گرفته می گردد و شمارش، کلاس بندی و سرعت سنجی بر اساس پر و خالی شدن این حلقه های مجازی در حین عبور خودرو از روی آن ها صورت می گیرد.

این فعال فناور ادامه داد: تردد شمار تصویری های تصویری با وجود مزایای رقابتی متعددی که نسبت به سایر تردد شمار تصویری ها دارند، با چالش هایی دست و پنجه نرم می نمایند. از جمله این چالش ها احتیاج به مقاوم بودن الگوریتم سامانه نسبت به شرایط نوری و شرایط آب و هوایی است. تردد شمار تصویری باید در روز و شب، هوای ابری، آفتابی، بارانی دقت خود را حفظ کند. همچنین باید در شرایط مختلف ترافیکی، همچون ترافیک سنگین، وجود خودرو های با حرکت آهسته نیز وظایف خود را به خوبی انجام دهد.

وی اضافه کرد: وجود سایه، سرعت پایین خودرو، خودرو های متوقف و همچنین عبور و مرور افراد می تواند در عملکرد تردد شمار تصویری خطا ایجاد کند. لرزش دوربین به دلیل باد و شرایط متغیر جوی بسیاری از الگوریتم ها را دچار مشکل می نماید.

قیومی اعلام کرد: تردد شمار تیکام در حال حاضر خودرو ها را در پنج کلاس سواری، مینی بوس و کامیونت، کامیون، اتوبوس و تریلی طبقه بندی می نماید. این تردد شمار پتانسیل این را دارد که با حفظ دقت کلاس بندی، تعداد کلاس ها را به تعداد بالاتری ارتقاء دهد که قابلیتی منحصر بفرد در بین تردد شمار های موجود است.

قابلیت های تردد شمار تصویری

مدیرعامل شرکت دانش بنیان روشان طلوع شرق به قابلیت های این تجهیز اشاره و اعلام کرد: قابلیت شمارش وسایل نقلیه و کلاس بندی آنها، تشخیص حضور یا عبور وسیله نقلیه، محاسبه فاصله زمانی و مکانی بین خودروها، محاسبه حجم لحظه ای و متوسط ترافیک، ارائه آمار و گزارشات مختلف در قالب جداول با قابلیت اعمال انواع فیلتر ها مانند فیلتر زمان، تاریخ، تعداد وسیله نقلیه، ترسیم انواع نمودار های کاملا سفارشی بر اساس داده های اخذ و محاسبه شده، ارائه گزارشات فنی عملکرد لحظه به لحظه نرم افزار و قابلیت انتقال سریع داده های جمع آوری شده از جمله قابلیت های تردد شمار تصویری هستند.

این فعال فناور به ویژگی های این تردد شمار اشاره نمود و گفت: قابلیت کار در هر ساعت از شبانه روز، قابلیت استفاده در شرایط مختلف آب و هوایی و توانایی تطبیق اتوماتیک با تغییرات ناگهانی جوی، عدم وجود محدودیت سرعت خودرو ها در کیفیت عملکرد سیستم، عدم وجود مسائل سنسور های القایی مانند عدم تشخیص به دلیل در محدوده القا نبودن یا تشخیص ناصحیح به دلیل عبور همزمان دو خودرو، توانایی پردازش همزمان دو جهت رفت و برگشت با تعداد لاین های مختلف، قابلیت استفاده آنلاین به وسیله ارتباط با دوربین و استفاده آفلاین بر روی فیلم های ضبط شده، قابلیت ضبط تصاویر دریافتی و واسط گرافیکی ساده و موثر جهت ارتباط با کاربر به منظور تنظیمات مناسب با محیط جاده و دوربین ها از جمله ویژگی های این تجهیز است.

قیومی همچنین اعلام کرد: در بخش های این شرکت 29 نفر به صورت مستقیم مشغول به کار هستند.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان روشان طلوع شرق درباره قیمت این محصول گفت: اختلاف قیمت محصول فراوری شده این شرکت با نمونه مشابه خارجی آن به حدود 200 درصد می رسد بنابراین واردات این تجهیز برای خریداران به هیچ عنوان توجیه مالی ندارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "حمل و نقل کشور به سامانه تردد شمار ایران ساخت مجهز می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "حمل و نقل کشور به سامانه تردد شمار ایران ساخت مجهز می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید