درد میگرن کجای سر است؟

به گزارش همه ایده های جدید ، فرزاد اشرافی فوق تخصص بیماری های مغز و اعصاب و استاد دانشگاه شهید بهشتی درباره انواع سردرد بیان نمود: دو مدل سردرد داریم؛ یکی سردرد اولیه و دیگری سردرد ثانویه، سردرد اولیه میگرن و سردرد ثانویه تنشی نام دارد. سردرد های میگرنی، بیشتر یک سمت سر یا دو طرف سر است یا می تواند در ناحیه گیجگاه، شقیقه، پشت سر، دور چشم باشد.

درد میگرن کجای سر است؟

وی اضافه نمود: فرم سردرد بدین شکل است که حالت ضربان دارد. مدت درد بین 6 الی 72 ساعت می تواند باشد که اگر فرد درمان نشود، امکان دارد به صورت استاتوس یا دائم باشد که تا یک هفته طول بکشد؛ بنابراین این نوع سردرد ها خیلی شدید و ناتوان کننده است، جزء 10 دلیل سردرد های شایع است که شخص به پزشک مراجعه می نماید و یکی از علل شایع، مرخصی های استعلاجی است که فرد نمی تواند به محل کار برود و بعلاوه ناتوان می شود.

فوق تخصص بیماری های مغز و اعصاب درباره علائم سردرد میگرنی بیان کرد: این نوع سردرد یکسری علائم همراه دارد که با نور، صدا، بو، سردرد ها تشدید می شود. این دسته از افراد ترجیح می دهند که در محیط تاریک و بی صدا قرار بگیرند و بعلاوه حالت تهوع و استفراغ از علائم میگرن است.

مدرس دانشگاه شهید بهشتی اضافه نمود: یکی از خصوصیات میگرن اینکه معمولا این دسته از افراد سابقه فامیلی مثبتی دارند، یعنی اگر کسی در خانواده سردرد داشته، 75 درصد احتمالش وجود دارد که اطرافیان هم سردرد داشته باشند. این سابقه فامیلی، شامل پدر، مادر، عمه، خاله، دایی نیز می شود.

اشرافی فوق تخصص بیماری های مغز و اعصاب در برنامه ساختمان پزشکان رادیو جوان درباره سردرد های میگرنی شرح داد: سردرد های میگرنی به چند دسته می شوند؛ معمولا همراه با علائم عصبی یا چشمی است که فرد قبل از سردرد، دچار برق گرفتگی جلوی چشم یا اینکه دچار تاری دید می شود. اشیاء را زیگزاگی می بیند و این علائم که از بین برود، سردرد ظاهر می شود. به سردرد هایی که همراه با علائم عصبی باشد، میگرن با اورا می گویند.

وی درباره دلیل های سردرد میگرنی اشاره نمود: گرما یا سرمای زیاد، استرس، کار با مانیتور به مدت طولانی، شلوغی و… سردرد های میگرنی را تشدید می نماید. به افرادی که میگرن دارند؛ توصیه می کنیم که در دوره های بین حملات، ورزش را انجام دهند، ورزش امکان یاری به درمان میگرن را خواهد داشت.

فوق تخصص بیماری های مغز و اعصاب و استاد دانشگاه شهید بهشتی در سرانجام یادآور شد: برای درمان حمله میگرنی؛ باید دارو های خاصی مصرف شود. کسانی که به صورت مزمن سردرد دارند و حملات آنقدر شدید است که فرد را ناتوان کند، برای این افراد درمان پیشگیری کننده را لحاظ می کنیم و دارو های مرتبط به آن را تجویز می کنیم.

منبع: فارس

منبع: فرارو

به "درد میگرن کجای سر است؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "درد میگرن کجای سر است؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید