افزایش مجدد تخت های ICU در خوزستان ، تست تمامی افراد عراقی در مرزها
به گزارش همه ایده های جدید ، معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور از توسعه زیرساخت های درمانی خوزستان در یک هفته آینده برای کنترل شرایط شیوع کرونا در استان اطلاع داد.

به گزارش همه ایده های جدید از ایسنا، دکتر قاسم جان بابایی در حاشیه نشست اضطراری ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا در خوزستان که امروز (اول اسفندماه) در اهواز برگزار گردید، با اشاره به بازدیدهای امروز خود از خوزستان اظهار کرد: امروز از حوزه آبادان آغاز کردیم به عنوان دانشکده ای که بیشترین میزان ابتلا از آن منطقه و شادگان بوده است. از شهر شادگان بازدید داشتیم و از بیمارستان های آبادان و شهر اهواز و اطراف آن و تمام مراکز بهداشتی و درمانی نیز بازدید کردیم.
به گزارش ایسنا، وی اضافه کرد: فرایند ابتلا در استان خوزستان سریع است؛ متاسفانه میزان بستری ها در خوزستان نسبت به سه چهار هفته قبل پنج تا شش برابر شده است اما کادر پزشکی ماهرتر و مجرب تر هستند.
معاون درمان وزارت بهداشت اعلام کرد: در حال حاضر زیرساخت ها برای ارائه خدمات مناسب است اما تمام کوشش بر این است که سیکل بیماری شکسته گردد.
وی اضافه کرد: استاندار خوزستان امروز در روز تعطیل به صورت خاص جلسه شورای تامین و ستاد استانی کرونا را برگزار کردند و تصمیمات خوبی گرفته شد.
جان بابایی توضیح داد: دانشگاه علوم پزشکی اهواز کوشش بسیاری داشته که زیرساخت های انجام آزمایش ها را فراهم کند. تصمیم گیری شد که به هر نحو ممکن از تجمعات به عنوان مهم ترین عامل انتشار بیماری جلوگیری گردد. قرار شد به زودی مقدار زیادی ماسک نیز در اختیار افراد مستمند قرار داده گردد تا همه افراد در استان خوزستان بتوانند از ماسک استفاده نمایند.
وی گفت: در شهر شادگان که آغاز افزایش شیوع بیماری از آنجا مشاهده شده بود، امروز دیدیم که رعایت پروتکل ها خوب است؛ بیشتر مردم در شهر شادگان امروز ماسک داشتند و مراکز بازار نیز تقریبا تعطیل بود.
معاون درمان وزارت بهداشت اضافه کرد: امیدواریم همین جدیت وجود داشته باشد و تعطیلی مراکز شلوغ به خصوص در استان خوزستان ادامه یابد. مهم ترین نگرانی ما تجمعات و مراسم عزاداری و عروسی است و اگر مردم همراهی نمایند و همراهی سازمان های مرتبط وجود داشته باشد و بتوانیم تجمعات را مدیریت کنیم، دور از انتظار نیست که بتوانیم سیکل بیماری را در خوزستان بشکنیم.
وی توضیح داد: تصمیم گیری شد که دانشگاه های علوم پزشکی در مرزهای چذابه و شلمچه شرایط انجام آزمایش کرونا را برای کسانی که وارد کشور می شوند، فراهم نمایند تا برای هر کسی که وارد مرز می گردد حتما تست PCR انجام گردد. این امکان وجود دارد که برای تست PCR در کمتر از شش ساعت جواب داده گردد.
جان بابایی گفت: با دستور استاندار خوزستان قرار شد فرمانداران، فضایی در کنار مرزها فراهم نمایند تا هر فرد عراقی که وارد کشور می گردد تست PCR گردد و چند ساعت در محل مرز منتظر بماند و در صورتی که تست منفی بود اجازه ورود داشته باشد. البته این مصوبه بعد از یک هفته اجرا خواهد شد زیرا فعلا به مدت یک هفته مرزهای خوزستان بسته خواهند بود و در این مدت، شرایط آزمایشگاهی در محل مرزها مستقر خواهد شد.
وی اضافه کرد: تصمیماتی نیز برای رفت و آمد در داخل شهر و بین استان گرفته شد.
معاون درمان وزارت بهداشت اعلام کرد: دانشگاه علوم پزشکی اهواز نیز اعلام آمادگی کرد که با کیت هایی که ما در اختیارشان قرار خواهیم داد در فرودگاه ها و ترمینال ها شرایط انجام تست سریع و رپید را برقرار نمایند و هر فردی که می خواهد از خوزستان به سمت استان های دیگر از جمله تهران پرواز کند، حتما قبل از آن در فرودگاه تست رپید را انجام دهد.
وی اضافه کرد: انجام این تست در ترمینال ها نیز امکان پذیر است و می تواند یاری کند که بیماری سریع تر در استان خوزستان جمع گردد.
جان بابایی گفت: برنامه هایی نیز برای توسعه زیرساخت ها در همین هفته در استان خوزستان داریم؛ به زودی کوشش خواهیم کرد اورژانس بیمارستان سینا کارون و بیمارستان الوار گرمسیری و بیمارستان بهبهان را راه اندازی کنیم.
وی اضافه کرد: تا به امروز بیش از 150 تخت ICU در استان خوزستان اضافه کرده شده است و 50 تخت ICU دیگر نیز در هفته آینده امکان راه اندازی خواهند داشت.
معاون درمان وزارت بهداشت توضیح داد: اگر مردم همراهی نمایند می توانیم این سیکل را زودتر بشکنیم و نگرانی برطرف گردد.
منبع: جام جم آنلاین