تولیدکنندگان مرغ نظارت نمی شوند؟!
به گزارش همه ایده های جدید ، رئیس اتحادیه پرنده و ماهی گفت: متاسفانه هیچ گونه نظارتی بر تولیدکنندگان مرغ در کشور نبوده بلکه نظارت ها در این حوزه بیشتر مربوط به حلقه آخر است.

مهدی یوسف خانی در برنامه روی خط اقتصاد رادیو اقتصاد با بیان اینکه قیمت مرغ زنده به 9 هزار و 800 تومان رسیده است، اضافه نمود: این در حالیکه ستاد تنظیم بازار قیمت مرغ گرم را همین مبلغ اعلام نموده است.
وی اظهارداشت: مرغ باید حداکثر با نرخ 9 هزار و 500 تومان در اختیار فروشندگان قرار گیرد تا آنان با قیمت 9 هزار و 800 تومان به مصرف نمایندگان عرضه نمایند.
رئیس اتحادیه پرنده و ماهی با بیان اینکه فراوریکندگان مرغ هم دلائل خود را برای افزایش قیمت دارند، گفت: افزایش قیمت مرغ از یک ماه گذشته شروع و همچنان بر نرخ این کالا در بازار اضافه نموده می گردد.
وی بعلاوه اضافه نمود: قیمت مرغ با وجود توزیع مرغ منجمد و مرغ تنظیم بازاری همچنان در بازار بر مدارافزایشی است.
یوسف خانی ضمن اشاره به رشد تقاضا برای خرید ماهی طی امسال در کشور گفت: امسال صادرات آبزیان به کشورهای حوزه خلیج فارس نیز با افزایش روبه رو بوده است.
وی با بیان اینکه تعدد واسطه ها سبب شده تقاضا به صورت کاذب افزایش و همینطور بر قیمت آبزیان اضافه نموده گردد، اظهارداشت: طی یک ماهه گذشته نوسان زیادی در قیمت ها وجود نداشته و نرخ ها به طور تقریبی از ثبات نسبی برخوردار بوده است.
وی ضمن اشاره به اینکه انتظار می رود تا خاتمه سال قیمت آبزیان افزایش نیابد، گفت: بطورکلی از فروردین ماه سال آینده ضمن کاهش تقاضا از قیمت آبزیان کاسته خواهد شد.
رئیس اتحادیه پرنده و ماهی ادامه داد: نظارت در بازار از سوی اتحادیه ها نوعی سلب مسئولیت از سازمان شیلات است در حالیکه این سازمان هم در حوزه فراوری باید نظارت داشته باشد تا کمبودی در فراوری نباشد و هم نظارت بر توزیع را در دستور کار خود قرار دهد.
وی به رادیو اقتصاد اضافه نمود: هنگامی که فراوری با تقاضا و مصرف در کشور همخوانی دارد باید بر فرایند صادرات آبزیان نظارت کرد تا مردم با مشکل روبرو نشوند.
یوسف خانی با تاکید بر اینکه واسطه ها در افزایش قیمت ماهی نقش بسیار موثری دارند، یادآور شد: افزایش نظارت سبب کنترل قیمت ها می گردد.
منبع: اُکالا