سوپ دلمه مخصوص و بین المللی

به گزارش همه ایده های جدید ، در گزارش زیر طرز تهیه سوپ دلمه را به شما آموزش می دهیم.

سوپ دلمه مخصوص و بین المللی

به گزارش ، سوپ دلمه که طعم فوق العاده ای دارد بسیار به ذائقه ما ایرانی ها نزدیک است و بسیاری از طعم این سوپ لذت خواهند برد.

1- حتما از مواد اولیه تازه برای تهیه سوپ تان بهره ببرید. البته استفاده از برخی از سبزیجات کنسروی یخ زده مثل نخود فرنگی و ذرت ایرادی ندارد.

2- اگر سوپتان سرد شده باید آن را در ظرف سرد سرو کنید.

3- سوپ را از یک روز قبل تهیه کنید و وقتی سرد شد چربی روی آن را با قاشق بردارید. با این روش سوپ کم چرب تری خواهید داشت.

4- اگر سوپتان شور شد یک عدد سیب زمینی پوست کنده در آن قرار دهید و پس از 15 دقیقه پخت روی حرارت کم آن را از روی حرارت بردارید.

5- برای اینکه سوپ غلیظ تری داشته باشید مقداری از سوپ را در غذاساز بریزید و پوره نموده و به قابلمه برگردانید.

6- خامه نیز باعث غلیظ شدن سوپ می گردد.

رب گوجه فرنگی: 1 فنجان

آب گوشت: 2 فنجان

گوشت چرخ نموده: 450 گرم

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

نمک: به میزان دلخواه

فلفل سیاه: به میزان دلخواه

پیاز خرد شده: 1 عدد

فلفل دلمه ای قرمز خرد شده: 3/4 فنجان

فلفل دلمه ای سبز خرد شده: 3/4 فنجان

گوجه خرد شده: 400 گرم

جعفری خرد شده: 2 قاشق غذاخوری

برگ ریحان خشک شده: 1/2 قاشق چایخوری

پونه کوهی خشک شده: 1/4 قاشق چایخوری

برنج: 1 فنجان

پنیر چدار یا موزارلا برای تزیین: (در صورت تمایل)

سیر خرد شده: 2 حبه

ابتدا قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس 2 قاشق روغن داخل آن بریزید و بگذارید کمی داغ گردد. در ادامه پیاز خرد شده (دایس شده) را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا پیاز سبک گردد. گوشت چرخ نموده را به پیاز اضافه کنید و با نمک و فلفل آن را مزه دار کنید. گوشت را تفت دهید تا رنگش تغییر کند و قهوه ای گردد.فلفل دلمه ای سبز و قرمز، سیر و گوجه خرد شده را نیز به گوشت اضافه کنید و تفت دهید. رب گوجه، آب گوشت، جعفری خرد شده، ریحان و پونه خشک شده را داخل سوپ بریزید و اگر ضروری است مجددا کمی نمک و فلفل اضافه کنید.

در قابلمه دیگری برنج را با 2 لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا برنج نرم گردد سپس برنج را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید. زمانی که سوپ به جوش آمد، حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید سوپ به مدت 30 دقیقه آرام آرام بپزد و جا بیفتد. هر از گاهی سوپ را هم بزنید و اگر ضروری است مقداری آب به سوپ اضافه کنید. وقتی سوپ آماده شد آن را در ظرف مناسب بریزید، روی آن را با پنیر و جعفری خرد شده تزیین و بصورت گرم نوش جان کنید امیدوارم از طرز تهیه این سوپ لذت کافی را برده باشید.

منبع: نازشو

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "سوپ دلمه مخصوص و بین المللی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سوپ دلمه مخصوص و بین المللی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید