نانوحسگری که برنده جایزه الکترا 2020 شد

به گزارش همه ایده های جدید ، نانوحسگر گرافنی شرکت پاراگراف برنده جایزه الکترا شد، نانوحسگری که پیش از این در شتاب دهنده CERN مورد استفاده قرار گرفته است.

نانوحسگری که برنده جایزه الکترا 2020 شد

به گزارش گروه فناوری همه ایده های جدید ، حسگر های گرافنی شرکت پاراگراف (Paragraf) برنده جایزه الکترا شدند. سری GHS شرکت پاراگراف در مراسم Elektra Awards 2020 جایزه برتر در طراحی محصول (سیستم های با قابلیت اطمینان بالا) را از آن خود کرد.

این جایزه از دستاورد های مهندسان طراحی در توسعه محصولات نهایی تجلیل می نماید. محصول نوآورانه ای که تأثیر بسزایی در بازار آن داشته باشد.

پاراگراف اولین شرکتی است که لایه نشانی مستقیم گرافن دو بعدی روی لایه های نیمه هادی در مقیاس تجاری را انجام می دهد و قطعات الکترونیکی با عملکرد بالا را با کیفیت مناسبی فراوری می نماید. اولین محصولات تجاری مبتنی بر این فناوری، حسگر های اثر هال سری GHS است.

یکی از اولین مراکز استفاده کننده از این فناوری حسگر هال CERN بود، که اکنون از این حسگر برای ارزیابی مغناطیسی استفاده می نماید. شرکت نوپای پاراگراف، نانوحسگری برای اندازه گیری خواص مغناطیسی مگنت های ابرمغناطیس شتاب دهنده CERN ساخته است. این حسگر گرافنی چالش های کلیدی در نگاشت میدان های مغناطیسی در CERN را حل می نماید. برای مثال، اندازه گیری دقیق توزیع میدان محلی در آهن ربا های شتاب دهنده با این حسگر انجام پذیر است و با این کار نقص های ناخواسته و عدم قطعیت در اندازه گیری به حداقل می رسد. فیزیک دانان با برخورد ذرات زیراتمی در شتاب دهنده به مطالعه چگونگی ساخته شدن دنیای ما می پردازند.

در این شتاب دهنده سیگنال های کاذب یکی از مسائل اصلی هستند که حسگر های فعلی در تشخیص و تفکیک آن ها مشکل دارند، سیگنال هایی که موجب عدم قطعیت در اندازه گیری می شوند. این حسگر جدید شرکت پاراگراف مشکل را حل نموده است که دلیل این امر، وجود گرافن و ساختار دوبعدی آن است.

سیمون توماس، مدیر عامل شرکت پاراگراف، با دریافت این جایزه گفت: من از دریافت و پذیرش این جایزه از طرف پاراگراف خوشحالم. اعطا این جایزه نشانه سخت کوشی شرکت پاراگراف و مهمتر از همه، کارکنان آن در طی دو سال گذشته است.

یکی از ویژگی های مهم این حسگر، دامنه وسیع کاری آن است که تا دمای 80 درجه سانتی گراد و در شرایط سرد تا دمای 1.5 کلوین را تحمل می نماید. این به آن معناست که می توان میدان مغناطیسی درون مگنت های ابررسانای این شتاب دهنده را با دقت بالایی اندازه گیری کرد.

پاراگراف در نزدیکی شهر کمبریج واقع شده است. این شرکت یک روش اختصاصی برای فراوری تک لایه های گرافن دارد که می توان با آن گرافن را مستقیم روی سیلیکون، کاربید سیلیکون، یاقوت کبود و گالیم نیترید قرار داد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "نانوحسگری که برنده جایزه الکترا 2020 شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نانوحسگری که برنده جایزه الکترا 2020 شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید