2 طرز تهیه پودینگ تخم شربتی ساده و ژله ای خوشمزه و مقوی

به گزارش همه ایده های جدید ، آیا تا به حال طعم خوشمزه پودینگ تخم شربتی را چشیده اید یا با طرز تهیه آن در خانه آشنا هستید؟ پودینگ تخم شربتی یکی از دسرهای لذیذ و مقوی است که به خاطر استفاده از تخم شربتی در آن و خاصیت خنک کنندگی که دارد، به عنوان محبوب است. در این مقاله از در طرز تهیه پودینگ تخم شربتی به 2 روش را به شما آموزش خواهیم داد.

2 طرز تهیه پودینگ تخم شربتی ساده و ژله ای خوشمزه و مقوی

طرز تهیه پودینگ تخم شربتی ساده

زمان آماده سازی مواد: 10 دقیقه

زمان آماده شدن پودینگ: 5 تا 8 ساعت

مواد لازم برای تهیه پودینگ تخم شربتی

تخم شربتی: 4 قاشق غذاخوری

شیر: 1 لیوان دسته دار فرانسوی

عسل: 4 قاشق غذاخوری

وانیل: نوک قاشق چای خوری

مغز پسته یا بادام: به مقدار دلخواه

مراحل طرز تهیه پودینگ تخم شربتی

پودینگ تخم شربتی به عنوان دسر ماه رمضان، نیازی به پخت ندارد و زمان آماده سازی آن بسیار کوتاه است. این پودینگ باید بعد از آماده شدن در یخچال برای مدت 5 تا 8 ساعت بماند تا ببندد و سفت گردد. سپس آن را تزیین و سرو کنید. برای مشاهده روش تهیه و جزییات درست کردن آن، مراحل طرز تهیه پودینگ تخم شربتی را در ادامه بخوانید.

مرحله اول: تخم شربتی را روشور کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه پودینگ تخم شربتی برای ماه رمضان، سنگریزه های احتمالی تخم شربتی را جدا کنید. سپس آنها را در یک لیوان بریزید و روی آن آب بریزید. 2 تا 3 دقیقه صبر کنید و محتویات آن را در یک لیوان دیگر بریزید، طوری که گل و لای تخم شربتی های ته لیوان، در لیوان نو نریزید.

بسته بندی شده و تمیز را به صورت تلفنی، حضوری یا اینترنتی از فروشگاه های زنجیره ای بخرید.

مرحله دوم: مواد را با هم مخلوط کنید

در یک ظرف تخم شربتی تمیز شده را با شیر، عسل و وانیل مخلوط کنید تا یکدست گردد. سپس مواد پودینگ را در قالب دلخواه مثل لیوان یا قالب مخصوص سیلیکونی بریزید و ظرف را در یخچال بگذارید.

به مدت یک شب تا صبح صبر کنید یا 6 تا 8 ساعت اجازه دهید در یخچال بماند. برای خرید، و می توانید به فروشگاه های زنجیره ای مراجعه نموده یا به صورت تلفنی یا اینترنتی آن را تهیه کنید.

مرحله سوم: دسر را سرو کنید

در آخرین مرحله از طرز تهیه دسر پودینگ تخم شربتی، بعد از اینکه دسر شما آماده شد و حالت ژله ای پیدا کرد، آن را از یخچال بیرون بیاورید و در ظرف مناسب سرو قرار دهید. روی دسر را با انواع مغزها و خشکبار دلخواه، تزیین و آن را سرو کنید. را می توانید به صورت اینترنتی، حضوری یا تلفنی از فروشگاه های زنجیره ای بخرید.

طرز تهیه پودینگ تخم شربتی با ژله میوه ای

زمان آماده سازی مواد: 10 دقیقه

زمان آماده شدن پودینگ: 6 تا 8 ساعت

مواد لازم برای تهیه پودینگ تخم شربتی

تخم شربتی پودر شده: 1 قاشق غذاخوری

شیر: 2 لیوان دسته دار فرانسوی

نشاسته ذرت: 3 قاشق غذاخوری

شکر: 1/2 لیوان دسته دار فرانسوی

وانیل: نوک قاشق چای خوری

ژله موز یا میوه های دلخواه دیگر: 1/2 یک بسته

زرده تخم مرغ: 1 عدد

مراحل طرز تهیه دسر پودینگ تخم شربتی میوه ای

برای درست کردن این پودینگ، از ژله میوه یا میوه های تازه فصل می توانید بهره ببرید. این پودینگ مجلسی تر است و از یک یا چند میوه یا ژله با طعم ها و رنگ های دلخواه می توان در آن به کار ببرید. برای تهیه این پودینگ مقوی و خوشمزه، مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید.

مرحله اول: تخم شربتی و مواد دیگر را آماده کنید

برای درست کردن دسر پودینگ تخم شربتی، دانه های تخم شربتی را تمیز کنید و در آسیاب کن بریزید و پودر کنید. در یک ظرف مناسب، شیر، شکر و نشاسته را با هم مخلوط کنید تا یکدست گردد و نشاسته ها از حالت گلوله گلوله خارج شوند.

در این حالت باید شیر سرد باشد. و را می توانید به صورت حضوری، اینترنتی و تلفنی از مجموعه فروشگاه های زنجیره ای تهیه و بخرید.

مرحله دوم: بقیه مواد پودینگ را اضافه کنید

در این مرحله، زرده تخم مرغ و وانیل را هم به مخلوط بیفزایید و مواد را هم بزنید. ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا آغاز به غلیظ شدن کند. سپس پودینگ را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی از دما بیفتد. برای خرید می توانید از مجموعه فروشگاه های زنجیره ای به صورت تلفنی، حضوری و اینترنتی اقدام کنید.

مرحله سوم: پودینگ را در قالب بریزید

بعد از اینکه کمی پودینگ از دما افتاد، کف یک ظرف پیرکس را با کمی روغن چرب کنید و مواد پودینگ را در آن بریزید و در یخچال بگذارید. هر از گاهی مواد پودینگ تخم شربتی را هم بزنید.

مرحله چهارم: ژله و تخم شربتی را آماده کنید

در این مرحله از طرز تهیه دسر پودینگ تخم شربتی، تخم شربتی را در 1/2 لیوان دسته دار فرانسوی آب جوش یا داغ بریزید و با هم مخلوط کنید. اجازه دهید تخم شربتی ها لعاب بیندازند. پودر ژله را هم در یک ظرف جداگانه بریزید و نصف لیوان آب سرد به آن اضافه کنید. ژله را در یخچال بگذارید تا ببندد.

در طعم های مختلف را از فروشگاه های زنجیره ای به صورت تلفنی، اینترنتی و حضوری، بخرید.

مرحله پنجم: مواد را با هم مخلوط کنید

بعد از مدتی ژله نیم بند شد، دو قاشق از تخم شربتی را به ژله اضافه کنید. بقیه تخم شربتی را به مایه پودینگی که در یخچال گذاشته اید اضافه کنید و هم بزنید. صبر کنید تا هم ژله خودش را بگیرد و هم پودینگ سفت گردد. در هنگام سرو، یک لایه از مایه پودینگ و یک لایه از ژله را در ظرف سرو بریزید. دوباره دسر را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا آماده سرو گردد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت تخم شربتی ساده و زعفرانی و ژله ای

فوت و فن های طرز تهیه پودینگ تخم شربتی

*برای استفاده از تخم شربتی در طرز تهیه پودینگ تخم شربتی، ابتدا تخم شربتی ها را پاک کنید و با کمی آب بشویید یا به اصطلاح روشور کنید تا خاک روی دانه های تخم شربتی شسته گردد.

*برای شستن تخم شربتی ها، دانه ها را در یک لیوان بریزید و به آن آب اضافه کنید. حدود 1 تا 2 دقیقه صبر کنید و بعد آب آنها را دور بریزید و خالی کنید. تخم شربتی ها را هم در یک لیوان دیگر بریزید. ته مانده تخم شربتی ها ممکن است سنگریزه یا شن باشد. پس این قسمت را در لیوان دوم برنگردانید.

*بهتر است بعد از شستن تخم شربتی ها، آنها را در سبد یا صافی برنگردانید تا سنگریزه های احتمالی، دوباره به تخم شربتی های شسته شده منتقل نگردد.

*به جای شیر می توانید از کم چرب یا ماست چکیده کیسه ای که آب آن گرفته شده است، بهره ببرید. انواع از جمله ماست یونانی را می توانید از مجموعه فروشگاه های زنجیره ای ، به صورت تلفنی، اینترنتی و حضوری، بخرید.

*استفاده از عسل در طرز تهیه پودینگ تخم شربتی متداول تر است ولی می توانید به جای عسل، از شیره انگور یا خرما هم بهره ببرید. در این صورت مقدار شیره را کمتر در نظر بگیرید. چون شیره نسبت به عسل، شیرینی بیشتری دارد. برای خرید می توانید به صورت تلفنی، اینترنتی و حضوری از مجموعه فروشگاه های زنجیره ای ، اقدام کنید.

*به جای تخم شربتی می توانید از خاکشیر یا دانه چیا هم بهره ببرید. البته در صورت استفاده از خاکشیر، دانه ها حجیم نمی شوند. اگر هم از دانه چیا می خواهید بهره ببرید، باید بدانید که این دانه ها، دیرتر از تخم شربتی حجیم می شوند. پس باید زمان بیشتری را در آب بمانند.

*دسر پودینگ تخم شربتی را 24 تا 48 ساعت می توانید در یخچال نگهداری کنید.

سوالات متداول

پودینگ تخم شربتی را در چه قالبی درست کنم؟

پودینگ تخم شربتی را می توانید در لیوان های یک بار مصرف، لیوان ها یا جام های بلور، قالب های سیلیکونی و … درست کنید.

چه کار کنیم که پودینگ تخم شربتی غلیظ گردد؟

برای غلیظ تر شدن پودینگ تخم شربتی می توانید مقدار تخم شربتی را بیشتر کنید. مقداری نشاسته هم می توانید به مواد پودینگ اضافه کنید تا بافت غلیظ تری پیدا کند.

منبع: افق کوروش

به "2 طرز تهیه پودینگ تخم شربتی ساده و ژله ای خوشمزه و مقوی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "2 طرز تهیه پودینگ تخم شربتی ساده و ژله ای خوشمزه و مقوی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید