بعد از خوردن غذای تند چه کنیم؟ سه خوراکی شگفت انگیز

به گزارش همه ایده های جدید ، اگر یک غذای تایلندی را امتحان کنید، یا اینکه فلفل زیاد در غذایتان ریخته باشید، بعد از خوردن غذا حس می کنید آتش درون دهانتان زبانه می کشد. اینجاست که از خودتان می پرسید باید بعد از خوردن غذای تند چه کنیم؟

بعد از خوردن غذای تند چه کنیم؟ سه خوراکی شگفت انگیز

برخی از افراد آب را برای خاموش کردن آتش فلفل و کم کردن سوزش دهانشان استفاده می نمایند. غافل از اینکه این تجربه قدیمی همواره خوب کار نمی نماید. طبق تحقیقات اجرا شده در دانشگاه ایالتی نیومکزیکو، نوشیدن آب حتی ممکن است مقدار سوزش دهانتان را بیشتر کند و این یکی از بدترین تجربه های عمرتان باشد.

برترین خوراکی ها برای از بین بردن تندی فلفل در دهان

در این مقاله قرار است به سراغ روش هایی برویم که آتش فلفل را در کمترین زمان ممکن خاموش می نمایند و آرامش را برایتان به ارمغان می آورند. با ما همراه باشید و جواب سوال بعد از خوردن غذای تند چه کنیم را پیدا کنید.

1. شیر

هواداران غذاهای تند به خوبی این موضوع را می دانند که، هیچ چیزی بهتر از شیر نمی تواند تندی پس از خوردن فلفل را رفع کند. البته اگر به شیر دسترسی ندارید، می توانید از بستنی برای این کار یاری بگیرید.

برایتان جالب است بدانید که چطور شیر می تواند تندی فلفل را از بین ببرد؟ پروتئین های موجود در شیر و سایر لبنیات اثر کپسایسین موجود در فلفل های تند را خنثی می نمایند. به همین دلیل است که خوردن شیر بعد از غذاهای تند مثل آب روی آتش است و سوزش دهانتان را کم می نماید. (طرز تهیه چند سس تند لبسوز را در کتاب کاله بخوانید)

2. نان

وقتی قرار است یک غذای تند مکزیکی یا هندی سفارش دهید، حتما مقدار نان همراه غذا را دو برابر در نظر بگیرید. اگر نان کنار غذای تندتان باشد، بعد از خوردن آن با مشکل بعد از خوردن غذای تند چه کنیم روبرو نمی شوید! چون گیرنده های بدن به جای کپسایسین موجود در فلفل، نسب به کربوهیدرات های مصرف شده واکنش نشان می دهند.

البته تاثیر شیر و لبنیات در کاهش تندی غذاها نسبت به نان و کربوهیدرات های دیگر بیشتر است.

3. شکر

برای شیرینی دوستان شکر برترین گزینه برای کاهش عطش بعد از خوردن غذاهای تند است. تحقیقات نشان می دهد که تاثیر شکر در از بین بردن سوزش دهان بعد از مصرف غذاهای تند حتی از نان هم بیشتر است.

بنابراین اگر یک غذای تندوتیز خورده اید یا کمی فلفل در سالادتان بوده و دهانتان را به آتش کشیده، یکی از برترین راه های کاهش این سوزش مصرف یک دسر یا نوشیدنی شیرین (مثل اسموتی موز و انگور) است.

جالب است بدانید

علت کم بودن تندی فلفل های قرمز نسبت به فلفل های سبزرنگ، شکر موجود در آن ها است. در نتیجه، اگر می خواهید هم از خواص فلفل بهره مند شوید و هم دهانتان کمتر بسوزد، فلفل های قرمز انتخاب بهتری هستند. (وقتی سس فلفل می خوریم چه اتفاقی در بدن ما می افتد؟)

علت اینکه فلفل های سبز از فلفل های قرمز تندتر هستند، شکر موجود در آن ها است.

سخن آخر

دسرهای خوشمزه مکزیکی مانند flan یا sopapillas با عسل، هر سه ترکیب کاهش دهنده تندی فلفل را با هم دارند. در ترکیبات این دسرها شکر، آرد و شیر وجود دارد. این نوع دسرها و مواد غذایی مشابه گزینه مناسبی برای کم کردن سوزش دهان پس از خوردن غذاهای تند هستند.

منبع: کتاب کاله

به "بعد از خوردن غذای تند چه کنیم؟ سه خوراکی شگفت انگیز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بعد از خوردن غذای تند چه کنیم؟ سه خوراکی شگفت انگیز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید