سالانه بیش از 100 هزار تن گوشت مرغ در کردستان فراوری می گردد
به گزارش همه ایده های جدید و به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی کردستان، سید احمد ذکریایی، با بیان اینکه مرغداران باید حداکثر در 45 روز کشتار نمایند، اظهارداشت: مرغ های گوشتی با وزن بیشتر، از استانداردهای جهانی، کیفیت و سلامت پایین تری برخوردار هستند.
وی به سیاست وزارت جهاد کشاورزی در قبال بهبود فراوریات گوشتی اشاره نمود و اضافه کرد: به منظور کنترل وزن مرغ، اطلاعاتی را از مرغداران کسب می کنیم و آن را بررسی می کنیم و همچنین به آنها توصیه می کنیم مرغداران، جوجه هایشان را حداکثر در 45 روز کشتار نمایند.
معاون بهبود فراوریات دامی استان کردستان ادامه داد: مرغ سایز، مرغی است که هم منافع اقتصادی کشور و منافع مرغدار را تأمین می نماید، اما برای فراوری مرغ سایز، هیچ ساز و کار جبری را ارائه نمی کنیم بلکه این شرایط تابع عرضه و تقاضا است.
ذکریایی یادآور شد: اگر چه طرح ملی استانداردسازی فراوری و عرضه مرغ گوشتی از نظر وزن و اندازه نیز با هدف ساماندهی بازار این محصول دنبال می گردد، اما بسیاری از مرغداران به خاطر صرفه اقتصادی به دنبال فراوری مرغ با وزن بالا هستند.
منبع: خبرگزاری مهر