سالانه بیش از 100 هزار تن گوشت مرغ در کردستان فراوری می گردد

به گزارش همه ایده های جدید و به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی کردستان، سید احمد ذکریایی، با بیان اینکه مرغداران باید حداکثر در 45 روز کشتار نمایند، اظهارداشت: مرغ های گوشتی با وزن بیشتر، از استانداردهای جهانی، کیفیت و سلامت پایین تری برخوردار هستند.

سالانه بیش از 100 هزار تن گوشت مرغ در کردستان فراوری می گردد

وی به سیاست وزارت جهاد کشاورزی در قبال بهبود فراوریات گوشتی اشاره نمود و اضافه کرد: به منظور کنترل وزن مرغ، اطلاعاتی را از مرغداران کسب می کنیم و آن را بررسی می کنیم و همچنین به آنها توصیه می کنیم مرغداران، جوجه هایشان را حداکثر در 45 روز کشتار نمایند.

معاون بهبود فراوریات دامی استان کردستان ادامه داد: مرغ سایز، مرغی است که هم منافع اقتصادی کشور و منافع مرغدار را تأمین می نماید، اما برای فراوری مرغ سایز، هیچ ساز و کار جبری را ارائه نمی کنیم بلکه این شرایط تابع عرضه و تقاضا است.

ذکریایی یادآور شد: اگر چه طرح ملی استانداردسازی فراوری و عرضه مرغ گوشتی از نظر وزن و اندازه نیز با هدف ساماندهی بازار این محصول دنبال می گردد، اما بسیاری از مرغداران به خاطر صرفه اقتصادی به دنبال فراوری مرغ با وزن بالا هستند.

منبع: خبرگزاری مهر

به "سالانه بیش از 100 هزار تن گوشت مرغ در کردستان فراوری می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سالانه بیش از 100 هزار تن گوشت مرغ در کردستان فراوری می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید