طرز تهیه رول مرغ تابه ای؛ ساده و مجلسی

به گزارش همه ایده های جدید ، رول ها یکی از راحت ترین و خوشمزه ترین غذا های مجلسی هستند. رول ها یکی از راحت ترین و خوشمزه ترین غذا های مجلسی هستند که شما می توانید به سادگی برای مهمانی و مجالس مختلف تهیه کنید. رول مرغ تابه با گوشت چرخ نموده و فیله مرغ تهیه می گردد که طرز تهیه بسیار ساده دارد و شما می توانید بدون احتیاج به فر در خانه این رول ها را تهیه کنید.

طرز تهیه رول مرغ تابه ای؛ ساده و مجلسی

این غذای خوشمزه در تابه تهیه می گردد و شما می توانید به همراه یک پلو خوشمزه یا سس گردو که در انتهای پست به شما آموزش داده شده است تهیه کنید.

مواد لازم

سینه مرغ کامل 1 عدد

گوشت چرخنموده 200 گرم

پیاز کوچک 2 عدد

زعفران غلیظ دمنموده به میزان لازم

هویج 2 عدد

سیب زمینی 1 عدد

کره ذوب شده ه 10 گرم که با یک قاشق زعفران دمنموده ترکیب نموده ایم برای روی رول ها

آب لیموترش تازه به میزان لازم

نمک، فلفل و تخم گشنیز ساییده به میزان لازم

طرز تهیه رول مرغ تابه ای

مرحله اول: مخلوط کردن مواد

سینه مرغ را بی استخوان نموده و به درازا نواری برش زده و برای هر نفر حداقل 3 تا 4 رول احتیاج دارید، سپس باید رول ها را مزه دار کنید برای این کار، رول ها را با کمی نمک و فلفل و زعفران و آب لیموترش یا نارنج تازه مخلوط کنید تا مزه دار گردد.

مرحله دوم: سرخ کردن مرغ

اضافه های مرغ که تکه های کوچک هستند را با یک پیاز چرخ کنید و کمی نمک و فلفل و زعفران و تخم گشنیز ساییده زده و هم بزنید و دست های خود را مرطوب نموده و از مواد به میزان گردو برداشته و در دست گرد نموده و یک خلال مرغ دور مواد مرغی بچینید و در صورت تمایل با خلال چوبی ثابت نموده و داخل تابه که با کمی روغن چرب کردید سرخ کنید.

مرحله سوم: تهیه گوشت چرخ نموده

پیاز دوم را رنده نموده و کمی آب پیاز را دور میریزیم و خود پیاز های رنده شده را با گوشت چرخنموده و کمی نمک و فلفل و تخم گشنیز ساییده ورز دهید و گلوله های کوچکی از مواد به میزان گردو در دست درست کنید و یک رول مرغ مطابق تصویر دور گوشت میپیچیم و در صورت تمایل با خلال چوبی ثابت کنید و داخل ماهیتابه که خیلی کم با روغن چرب کردید کنار هم قرار دهید.

مرحله چهارم: سرخ کردن

ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار داده و درب تابه را قرار دهید تا رول ها به آرامی پخته و یک طرف ان سرخ گردد و برگردانید تا طرف دیگرشان هم پخته و سرخ گردد و در حین پخت با قلمو از ترکیب کره و زعفران روی رول ها بکشید. نوش جان

فوت و فن های تهیه رول مرغ تابه ای

در کنار این رول های خوشمزه از هویج چیپسی سرخ شده و سیب زمینی و یا فلفل دلمه ای های رنگی تفت داده شده یا زرشک و خلال پسته و یا خلال نارنج و گوجه گیلاسی به دلخواه برای تزیین بهره ببرید.

برای تهیه سس گردو در کنار رول مرغ باید یک عدد پیاز کوچک را رنده نموده و در کمی روغن تفت دهید و 3 قاشق گردوی آسیاب شده اضافه کنید و تفت دهید و کمی نمک و زعفران بزنید و دو لیوان آب بریزید و با حرارت کم به مدت 40 دقیفه پخت و در نهایت 1 قاشق رب انار زدم و یک قاشق چایخوری آب نارنج اضافه کنید.

اگر رول ها را در روغن فراوان سرخ کنید، رنگ آن تیره و زیبایی خود را از دست می دهند (تکه ای که رنگش در تصویر فرق دارد).

منبع: بهترین ها

منبع: فرارو

به "طرز تهیه رول مرغ تابه ای؛ ساده و مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه رول مرغ تابه ای؛ ساده و مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید