مشت بادمجان اصیل شیرازی با طعمی بی نظیر!
به گزارش همه ایده های جدید ، غذا بادمجون داشته باشه، شیرازی هم باشه! دیگه چه گردد! یکی از غذاهای اصیل استان فارس پیش روی شماست. ترکیبی فوق العاده از بادمجان و گوشت قرمز و گوجه فرنگی! عطر و طعم آن خیلی دوست داشتنی و فوق العاده است و قطعا از امتحان کردن آن (اگر تا به حال نخورده اید) پشیمان نخواهید شد.

نام این غذا مشت بادمجان است. هم با پلو سرو می گردد و هم نان! و خب برای ما ایرانی ها خوردن اینچنین غذایی در کنار پلو جذابیت دیگری دارد! پس دلتان را بسپارید به این خطوط و در اولین فرصت به سراغ این غذای خوشمزه شیرازی بروید.
مواد لازم برای 3-4 نفر:
گوشت چرخنموده300 گرم
بادمجان4 عدد
گوجه فرنگی3 عدد
پیاز2 عدد
آرد نخودچییک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکابه میزان لازم
طرز تهیه:
آماده اید؟
پیاز را رنده کنید و میزانی آن را فشار بدهید که آب آن کمی گرفته گردد. لازم نیست خشک خشک بگردد. آرد نخودچی، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا را به همراه گوشت چرخنموده به پیاز اضافه کنید و تا جان در بدن دارید ورز بدهید! شوخی کردم! در حد تمام کباب های تابه ای یا قلقلی آن را مشت و مال بدهید!
از مواد گوشتی گردوهای درشتی درست کنید و آنها را در میزانی روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
مرحله اول کار شما تمام شد. خدا قوت!
بادمجان ها را که حتما هنگام خرید در میزان های یکسانشان دقت به خرج داده اید پوست بگیرید. بهتر است بادمجان درسته باشد که مجلسی تر بگردد! در میزانی آب و نمک بگذارید و بعد از ده دقیقه آن را بشویید و آبکش کنید. بادمجان ها را هم در روغن سرخ کنید و دیگر با این بخش هم خداحافظی کنید!
حالا وقتی خلالی کردن پیاز دوم است! در میزانی روغن خلال ها را تفت بدهید. لازم نیست خیلی سرخ بگردد در حدی که رنگ پیاز عوض گردد و بافت آن کمی نرمتر به نظر بیاید کافی است. گوجه ها را به صورت حلقه ای روی پیاز بچینید و بادمجان های سرخ شده را هم روی گوجه ها سوار کنید! نوبت گوشت قلقلی های آماده شده است که توی ظرف بنشینند!
در یک تابه روغن کمی بریزید. رب را میزانی تفت بدهید تا رنگ باز کند. به آن یک استکان آب اضافه نموده و هم بزنید. این سس را روی تمام مواد گوشت و بادمجان بریزید و اجازه بدهید با حرارت کم بپزد. این مرحله آخر زیاد طولانی نخواهد بود چون تمام مواد تقریبا پخته هستند فقط گوجه ها کمی نرم بشوند و طعم مواد با هم ترکیب گردد کافی است.
یک کته فرد اعلا هم بپزید. یا نه، یک برنج آبکش کنید و ته دیگ نان یا سیب زمینی هم درست نموده و در کنار این غذای بی نظیر طعمی منحصر به فرد را به جان و دلتان ببخشید. نوش جان
منبع: گردشبان