طرز تهیه پیتزا مارگاریتا ایتالیایی
به گزارش همه ایده های جدید ، پیتزا مارگاریتا نوعی پیتزا ایتالیایی سنتی است. طرز تهیه پیتزا مارگاریتا ایتالیایی ساده است و به خمیر، گوجه، پنیر موزارلا و ریحان احتیاج دارد.

پیتزا مارگاریتا ایتالیایی در واقع شباهت بسیار زیادی به پرچم کشور ایتالیا دارد! طبق روایات، در سال 1889 یعنی 28 سال پس از اتحاد ایتالیا، یک سرآشپز ایتالیایی به نام رافائلو اسپوزیتو و همسرش در رستوران خود Pizzeria Brandi پیتزایی با رنگ پرچم ایتالیا تهیه و در طول بازدید ملکه مارگاریتا و همسرش از ناپل، آن را به خدمت ملکه مارگاریتا پیش کش نمودند. این پیتزا که بعدها به نام پیتزا مارگاریتا به شهرت رسید درست مانند پرچم ایتالیا دارای رنگ های قرمز(گوجه فرنگی)، سفید(پنیر موزارلا) و سبز (ریحان) بود.
طرز تهیه پیتزا مارگاریتا بسیار ساده است و آنچه اهمیت دارد کیفیت و اصالیت خمیر پیتزا ایتالیایی و درست تهیه شدن سس گوجه فرنگی آن است. در اینجا قصد داریم طرز تهیه پیتزا مارگاریتای ایتالیایی اصل را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا مارگاریتا ایتالیایی:
آرد | 4.5 پیمانه |
نمک | 1 و 3/4 ق چای خوری |
خمیر مایه فوری | 1ق چای خوری |
روغن زیتون | 1/4 پیمانه |
آب یخ | 1 و 3/4 پیمانه |
آرد سمولینا یا آرد ذرت برای پاشیدن زیر خمیر | به میزان لازم |
طرز تهیه خمیر پیتزا مارگاریتا ایتالیایی:
- برای تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی، آرد را قبل از آغاز کار داخل یخچال قرار دهید تا کمی خنک گردد.
- حالا آرد سرد را با نمک و پودر خمیرمایه فوری مخلوط کنید.
- به مواد خشک بالا، روغن زیتون اضافه کنید.
- حالا یک ظرف آب یخ کنار دست تان قرار دهید و ابتدا سر پنچه دست تان را داخل آب سرد فرو ببرید و با نوک انگشتان، خمیر را مخلوط کنید. در این مرحله از ورزدادن خمیر خبری نیست پس فقط خمیر را به صورت دورانی مخلوط کنید.
- بعد از 2-3 دقیقه، تکه های ریز خمیر را داخل ظرف خواهید دید.
- کم کم آب را به خمیر اضافه کنید و باز به همان روش خمیر را با نوک انگشت هم بزنید.
- حالا خمیر پیتزا ایتالیایی را که تقریبا به شکل یک چانه خمیر نانوایی در آمده از ظرف خارج نموده و روی تخته کار آشپزخانه قرار دهید.
- با یک دست، یک سمت خمیر را نگه دارید و با خاتمهی دست دیگر، خمیر را به سمت جلو فشار دهید و خمیر را باز کنید.
- خمیر را بچرخانید و مجدد، به همین روش حدود 7 یا 8 مرتبه خمیر را ورز دهید.
- در خاتمه خمیر پیتزا ایتالیایی شما باید فرمی یک دست، نرم و لاستیکی و تا حدودی چسبنده داشته باشد.
- در آخرین مرحله، روی خمیر پیتزا ایتالیایی را با روغن زیتون چرب کنید و آن را داخل ظرف بزرگی قرار دهید و روی آن را با سلفون بپوشانید و در جای گرم قرار دهید تا مایه خمیر عمل نموده و خمیر پف کند.
- بعد از حدود 1 ساعت، خمیر پیتزا ایتالیایی برای تهیه پیتزا مارگاریتا آماده است.
مواد لازم برای تهیه پیتزا مارگاریتا ایتالیایی:
گوجه فرنگی | 60 گرم |
پنیر موزارلا | 100 گرم |
نمک | 1 پینج |
ریحان | 5-6 برگ |
روغن زیتون | 5 گرم |
طرز تهیه پیتزا مارگاریتا ایتالیایی:
- برای تهیه پیتزا مارگاریتا ایتالیایی، خمیر پیتزا باید طوری پهن گردد که خود خمیر به اندازه 3 میلی متر و لبه های آن به اندازه حدود 1-2 سانت ضخامت داشته باشد.
- حالا گوجه فرنگی ها را خرد کنید و با یک قاشق چوبی، به صورت دورانی روی خمیر پخش کنید.
- حدود 1 پینچ نمک روی آن ها بریزید.
- حالا بین 80 تا 100 گرم پنیر موزارلای با کیفیت و خوشمزه را رنده نموده و روی گوجه فرنگی ها پخش کنید.
- برگ های ریحان را نیز یا به صورت نواری برش بزنید و یا اگر کوچک هستند، به طور کامل روی پیتزا قرار دهید.
- چند قطره روغن زیتون روی پیتزا بپاشید و پیتزا را داخل فر قرار دهید.
نوش جان.
نکته: پیتزا مارگاریتا ایتالیایی اصیل را در تنور هیزمی و با حرارتی معادل 450 تا 480 درجه سانتی گراد به مدت 90 ثانیه طبخ می نمایند. اما چون تنور در دسترس نیست شما پیتزا را با دمای 180 درجه و به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر بپزید.
تهیه و ترجمه: گروه اشپزی همه ایده های جدید
منبع: setare.com