لوبیا کباب رشتی، یک غذای متفاوت
به گزارش همه ایده های جدید ، اگر دوست دارید غذا های متفاوت به خصوص خطه گیلان را تجریه کنید این لوبیا کباب را از دست ندهید.

لوبیا کباب یک غذای بسیار خوشمزه گیلانی می باشد که در شهر رشت بیشتر تهیه می گردد و در واقع ترکیب لوبیا چیتی و چنجه یا کوبیده می باشد. طعم و مزه این غذا فوق العاده می باشد و بیشتر در صبحانه یا عصرانه یا یک شام خوشمزه تهیه می گردد.
این غذای خوشمزه را نمی توانید در رستوران های گیلان پیدا کنید بلکه باید سراغ قهوه خانه های قدیمی بروید تا این صبحانه خوشمزه را میل کنید، اما در کتاب سرزمین مردم و فومنات در مورد این غذا آمده است لوبیا کباب در قدیم به علت مقرون به صرفهی لوبیا چیتی و تکه های چرب به جای مانده از گوشت جزء صبحانه مقرون به صرفه قیمت در گیلان به شمار می آمده و می توانید این غذای فوق العاده را به همراه نان تازه و آب نارنج و پیاز میل کنید.
اگر دوست دارید غذا های متفاوت به خصوص خطه گیلان را تجریه کنید این لوبیا کباب را از دست ندهید.
لوبیا چیتی 2 پیمانه
سیر 2 عدد
پیاز 2 عدد
گوجه فرنگی 1 عدد
سیب زمینی 1 عدد
رب گوجه فرنگی 2 ق غذا خوری
آبلیمو به مقدار لازم
گوشت چنجه به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم
ابتدا لوبیا چیتی را از شب قبل خیس کنید و چندین بار آبش را تعویض کنید تا هم نفخش گرفته گردد و هم راحتر پخته گردد سپس به همراه کمی آب داخل قابلمه ریخته و بگذارید روی حرارت ملایم تا پخته گردد.
حالا پیاز ها را خرد کنید و داخل یک تابه تفت دهید تا کمی سبک گردد و به آن کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید وقتی پیاز ها طلایی شدند نیمی از آن را جدا کنید و کنار بگذارید سپس سیر را پوره کنید و به همراه گوجه فرنگی رنده شده اضافه کنید تفت دادن مواد را تا جایی ادامه دهید تا آب گوجه فرنگی کشیده گردد.
حالا مواد پیاز و سیر و گوجه تفت خورده را به خوراک لوبیا اضافه کنید و هم بزنید سپس سیب زمینی را آبپز کنید و پوست بگیرید و با پوره کن یا گوشتکوب له کنید و به مواد لوبیا چیتی اضافه کنید حالا در ادامه رب و مابقی پیاز کنار گذاشته را به لوبیا اضافه کنید و صبر کنید تا خوراک کم کم جا افتاده گردد در ادامه نمک خوراک را مقدار کنید و به دلخواه کمی آب لیموترش اضافه کنید.
حالا گوشت چنجه مزه دار شده با لیموترش و ادویه را کباب کنید می توانید از فر یا به روی سیخ روی زغال یا گاز آن ها را کباب کنید، بعد از اینکه خوراک لوبیا جا افتاده شده و کاملا غلیظ شد داخل کاسه ریخته و به همراه گوشت چنجه کباب شده و نان تازه سرو کنید. نوش جان
در کنار این لوبیا کباب خوشمزه پیاز و نارنج فراموش نگردد.
اگر چنجه ندارید می توانید از کباب کوبیده است.
به دلخواه از کمی فلفل قرمز می توانید بهره ببرید.
منبع: پارسی دی
منبع: فرادید