مضرات قرار دادن نان داغ در کیسه پلاستیکی
به گزارش همه ایده های جدید ، متخصصین قرار دادن نان داغ در کیسه پلاستیکی را برای مصرف مضر می دانند و از مردم خواستند هنگام خرید نان تازه هیچ گاه آن را درون کیسه پلاستیکی قرار ندهند.

بسیار دیده شده که افراد به محض خرید نان آن را درون کیسه پلاستیکی قرار می دهند که این امر سبب فراوری حرارت و منجر به تعریق کیسه و کپک زدن نان و بعلاوه کندانس شدن روی سطح پلاستیک خواهد شد. مضرات قرار دادن نان در کیسه پلاستیکی را در همه ایده های جدید بخوانید.
خطر قرار دادن نان در کیسه پلاستیکی
به گفته کارشناسان پلاستیک از مواد نفتی و پتروشیمی فراوری می گردد که در تماس با مواد داغ و اسیدی، ماده ای به نام مونومر فراوری می نماید. این ماده در دراز مدت ممکن است خطرناک و سرطان زا باشد. فراوری مواد مونومر در کیسه و تماس با نان، باعث ایجاد بیماری های ریوی و اختلال گوارشی شده و بعلاوه سیستم های عملکردی بدن افراد را مختل می نماید. افراد نان را بعد از این که خنک شد درون یک پارچه تمیز یا کیسه پارچه ای قرار دهند.
روش های اشتباه و خطرناک نگهداری از نان
- قرار دادن نان در روزنامه که از سوی بعضی افراد مرسوم است روش غلط دیگری است که می تواند برای سلامتی مضر باشد؛ این کار سبب مهاجرت ترکیبات شیمیایی جوهر روزنامه بر روی سطح نان می گردد.
- از افراد درخواست می گردد تا نان را برای خنک شدن بر روی تخته و یا میز داخل نانوایی یا بر روی صندلی خودرو قرار ندهند، چون این کار سبب جذب آلودگی این سطوح به وسیله نان می گردد.
مراقب نان های ماشینی باشید
در بعضی از نانوایی های عرضه نان لواش و سنگک ماشینی ممکن است از جوهر قند استفاده نمایند که استفاده از این باعث ابتلا به سرطان دستگاه گوارش و وارد شدن آسیب شدید کبدی خواهد شد.
جوهرقند یا سدیم دیتیونیت یا بلانکیت، پودری سفید رنگ با ترکیب گوگردی (Na 2 s 2 o 4) و کاربرد صنعتی است که در صنایع رنگرزی برای از بین بردن رنگ و سفید کردن قندها، بازیافت کاغذ باطله و موارد معدودی برای زیست شناسی، زمین شناسی و عکاسی مورد استفاده قرار می گیرد و برای سلامت انسان مضر است و در هیچ جای جهان یک افزودنی غذا محسوب نمی گردد، اما درکشورمان بعضی نانوایی های متخلف آن را به آرد نان اضافه می نمایند.
سولفیت سدیم یک نمک محلول در آب است که علت عمده استفاده از جوهر قند به خاطر ایجاد رنگ سفید و مشتری پسند است.
نگهداری طولانی مدت از نان
در صورت خریداری نان برای طولانی مدت ضروری است، نان کاملا خنک گردد، سپس درون کیسه پلاستیکی مخصوص فریزر بدون منفذ قرار گیرد. در این شرایط می توان تا 2 ماه نان را نگهداری کرد. برای خروج نان از انجماد نیز بسته پلاستیکی در محیط دمای اتاق قرار گیرد و بعد به مدت 20 ثانیه در مایکرویو قرار دهید. اگر به مطالب دانستنی علاقمندید مطلب رازهایی که فقط خلبانان و خدمه پرواز می دانند! را بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: مطلب دمپایی با سیستم پارک اتوماتیک! را بخوانید.
منبع: پیام دلتا