بستنی اکبرمشدی را در خانه درست کنید

به گزارش همه ایده های جدید ، بچگی های بیشتر ما پر است از خاطرات درست کردن بستنی. یک قاشق یا یک تکه چوب بستنی برمی داشتیم و توی یک لیوان می گذاشتیم و شیر یا آبمیوه یا آبلیمو و شکر را هم به آن اضافه می کردیم و می گذاشتیم یخ بزند.

بستنی اکبرمشدی را در خانه درست کنید

یک چوب بود که سرش یک تکه یخ رنگی یا سفید چسبیده بود که بیشتر اوقات هم بی مزه و شل و وارفته بود. رویای بیشتر ما این بودکه برای یک بار هم شده یک بستنی درست و حسابی درست کنیم و کمی برای خودمان مسرور شویم که در گرمای تابستان بستنی آماده را خودمان درست نموده ایم. اگر شما هم یکی از آن بچه های دیروز هستید حالا با ما همراه شوید. می خواهیم به شما طرز درست کردن یک بستنی خوشمزه و واقعی را آموزش بدهیم. یک بستنی واقعی، سنتی.

مواد لازم

یک کیلوگرم شیر

300 گرم شکر

یک ق س ثعلب

150 گرم خامه

2 ق س گلاب(میزان گلاب

بستگی به ذایقه شما دارد)

نصف ق چ زعفران

100 گرم خلال پسته و بادام

1. شیر را در حرارت ملایم بجوشانید. حداقل نیم ساعت بگذارید شیر بجوشد. اگر حرارت زیاد باشد بیشتر شیر به دیواره ظرف می چسبد و شیر هم مدام سر می رود و دیگر چیزی برای درست کردن بستنی نمی ماند.

2 وقتی شیر خوب جوشید، وقت اضافه کردن زعفران و گلاب است. حرارت باید همچنان ملایم باشد، زعفران و گلاب را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

3. بعد از اینکه زعفران و گلاب را به شیر اضافه کردید، شکر و ثعلب را با هم مخلوط نموده و به شیر اضافه کنید. هنگام اضافه کردن شکر و ثعلب باید حواستان باشد که مواد را خیلی خوب و منظم با چنگال هم بزنید تا خوب درهم مخلوط شوند وگرنه بستنی صاف و یک دستی به دست نمی آید.

4. حالا مواد بستنی را باید بگذارید تا خوب خنک گردد. بعد از اینکه مواد خنک شد، آن را در یک ظرف استیل بریزید و بعد با ظرف درون یک ظرف دیگر که پر از یخ نرم شده است، قرار دهید. حالا وقت هم زدن بستنی هاست. باید با همزن خوب به هم بزنید تا بستنی خودش را بگیرد و سفت و کشدار گردد. بعد از اینکه خوب بستنی را هم زدید، ظرف را درون فریزر بگذارید.

5. بعد از نیم ساعت ظرف بستنی را از فریزر بیرون بیاورید و دوباره با همزن برقی یا دستی خوب به هم بزنید و دوباره ظرف را داخل فریزر بگذارید.

6. بعد از یک ساعت بستنی شما آماده است. در این زمان می توانید خلال بادام و پسته را به بستنی اضافه کنید.

نکته: یادتان باشد ثعلبی که خریداری می کنید، کیفیت خوبی داشته باشد، اگر ثعلب شما بی کیفیت باشد، بستنی به جای اینکه کشدار گردد، حالت یخی به خودش می گیرد و خراب می گردد.

نکته: خامه نباید زیادی چرب باشد، اگر خامه چرب باشد خوب سفت نمی گردد و شکل نمی گیرد. اگر دیدید خامه تان درست شکل نمی گیرد کمی شیر به آن اضافه کنید تا چربی اش کم گردد.

خامه بستنی

برای درست کردن خامه بستنی، خامه را با کاردک فلزی یا پلاستیکی به کف سینی بکشید طوری که قطرش بیشتر از دو یا سه میلی متر نگردد و بعد سینی را در فریزر بگذارید تا خامه سفت گردد. بعد از اینکه خامه سفت شد آن را با کاردک جدا نموده و خرد کنید و به بستنی تان اضافه کنید و خوب هم بزنید.

شربت و مربا

اگر دوست ندارید بستنی تان خامه داشته باشد می توانید از شربت یا مربای آلبالو و توت فرنگی بهره ببرید. بعد از اینکه بستنی تان آماده شد می توانید به جای خامه روی آن شربت خوش رنگ بریزید.

از کجا بخریم؟

پودر ثعلب را می توانید از سوپرمارکت های بزرگ یا عطاری ها خریداری کنید. زیاد نخرید. 100 گرم ثعلب برای 10 تا 20 بار بستنی درست کردن کافی است.

منبع: همشهری آنلاین

به "بستنی اکبرمشدی را در خانه درست کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بستنی اکبرمشدی را در خانه درست کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید