طرز تهیه باقلوا شعریه ؛ دسر متفاوت و خوشمزه عربی

به گزارش همه ایده های جدید ، باقلوا شعریه یا شعیریه مخصوص نواحی جنوبی ایران و کشور های حاشیه خلیج فارس است و این دسرخوشمزه و مقوی علاوه بر مهمانی ها و مجالس می تواند در ایام مبارک رمضان در کنار حلوا، شله زرد، شیربرنج و دسرهای شیرین دیگر برای وعده های سحر و افطار مصرف گردد.

طرز تهیه باقلوا شعریه ؛ دسر متفاوت و خوشمزه عربی

رشته های مخصوص یکی از اجزای اصلی تهیه این دسر است که می توانید آن را از سوپرمارکت ها و فروشگاه های زنجیره ای بزرگ تهیه کنید. با ما همراه باشید تا ترفند های خاص تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه باقلوا شعریه

  • رشته شعریه یک بسته
  • کره پاستوریزه کاله خرید آنلاین 50 گرم
  • شیر عسلی دوسوم قوطی
  • مغز بادام و پسته 200 گرم
  • هل آسیاب شده یک چهارم قاشق چای خوری
  • زعفران دم نموده یک قاشق غذاخوری
  • گلاب یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه باقلوا شعریه

مرحله اول

این باقلوای عربی و خوشمزه بسیار مقوی بوده و معمولا مانند فرنی، شله زرد یا شیر برنج در ماه رمضان بر سر سفره های افطار مسلمانان دیده می گردد. برای تهیه این باقلوا قبل از هرچیزی بسته رشته ای که تهیه نموده اید را با یاری دست خرد کنید (هرچه این رشته ها خردتر باشد در نهایت بافت باقلوای شما بهتر خواهد شد).سپس کره را داخل ماهیتابه ای آب کنید، رشته هایی که خرد کردید را در آن ریخته و آغاز به تفت دادن کنید.

مرحله دوم

در این مرحله هل آسیاب شده و زعفران دم نموده را به رشته ها اضافه کنید و هم بزنید (برای دم کردن زعفران میزانی از آن را داخل ظرف بریزید و آب جوش را روی آن ریخته و درب ظرف را ببندید، چند دقیقه صبر کنید تا زعفران دم بکشد). دقت کنید که رشته ها نسوزد، لازم نیست مدت طولانی رشته را هم بزنید همین که میزانی رنگ آن تغییر کند کافی است.

مرحله سوم

بعد از آن که حدود 10 دقیقه رشته ها را تفت دادید شیرعسلی را اضافه کنید. (می توانید در صورت تمایل نصف قوطی شیرین عسلی اضافه کنید، هرچه میزان آن بیشتر باشد دسر شما شیرین تر و نرم تر می گردد). مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید، شیرعسلی به مرور روی حرارت سفت خواهد شد پس نگران رقیق بودن آن نباشید. حدودا پنج دقیقه بعد از اضافه کردن شیرعسلی گلاب را اضافه کنید، زیر گاز را خاموش کنید اما ظرف را از روی حرارت برندارید و به همان صورت هم بزنید.

مرحله چهارم

یک ورق فویل را کمی چرب کنید، مواد را روی آن بریزید و تمام بخش ها را با استفاده از قاشق هم سطح و یکنواخت پخش کنید. مغز بادام و پسته را روی رشته و شیرعسلی بریزید. با استفاده از ورق فویل مواد را پیچیده و رول کنید و مواد را داخل یخچال بگذارید. بعد از حداقل پنج ساعت آن را از یخچال خارج نموده، فویل را جدا کنید و شعریه را برش بزنید.

مرحله پنجم

دسر عربی شما آماده است آن را در ظرف دلخواه بریزید، در صورت تمایل می توانید با مخلوطی از شکر، آب، زعفران، گلاب شهدی تهیه نموده تا روی دسر بریزید و با استفاده از گل سرخ، به جامانده مغز ها و غیره تزیین کنید. این دسر خوشمزه را در کنار چای یا دمنوش اسطوخودوس سرو نموده و لذت ببرید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه باقلوا شعریه ؛ دسر متفاوت و خوشمزه عربی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه باقلوا شعریه ؛ دسر متفاوت و خوشمزه عربی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید